5  madrasser og sengetyper, der påvirker din nattesøvn

5 madrasser og sengetyper, der påvirker din nattesøvn

8. oktober 2021 Slået fra Af admin

Er du træt af ikke at kunne sove? Vågner du op, og føler dig mere træt, end da du gik i seng? Hvis ja, er det måske på tide med en ny madras! Der findes mange forskellige madrasser, som kan hjælpe dig med at få en god nats søvn. I denne artikel vil vi diskutere 5 ting, der påvirker vores søvn, og hvordan de kan være med til at forbedre din livskvalitet.

Boxmadras

Boxmadrasser er gode til folk, der kan lide at have faste madrasser. Den er ikke den mest behagelige i verden, men den giver god støtte til ryggen og bliver ikke hurtigt slidt ned.

Memory Foam

Memoryskum er blevet meget populært i løbet af de sidste par år på grund af dets evne til at tilpasse sig din krop, mens du ligger på det. Det er en fantastisk madras til dem, der lider af rygsmerter og har brug for bedre støtte, mens de sover, uden at den er for fast eller ubehagelig. Memory form findes som en topmadras. Find den bedste til din seng igennem en topmadras test.

Vandseng

Disse madrasser er måske ikke så populære i dag som tidligere, men vandsenge er stadig gode, hvis du lider af rygsmerter eller ønsker noget, der tilpasser sig mere til din krop end en boksmadras. Vandet i sengen sikrer også, at den aldrig bliver slidt eller flad, så du kan få en god nattesøvn i mange år fremover!

Springmadras

Springmadrasser er populære på grund af deres pris og holdbarhed – de er måske ikke så komfortable som andre typer senge, men i med hensyn til holdbarhed og pris er de uovertrufne. De er fantastiske til dem, der ønsker en god nats søvn uden at skulle gå ned i pris eller give afkald på komfort.

Luftmadras

Disse typer madrasser er populære, fordi de er meget moderne, og kan foldes sammen, når du ikke har brug for dem – det er godt, hvis du har begrænset opbevaringsplads, eller vil tage den med på ferie. En luftmadras findes også i mange forskellige former, størrelser, fasthedsgrader osv., så der er noget for enhver smag! Genialt hvis man skal på telttur. Man kan få luftmadrasser, som er rimelig komfortable i dag, og så kan man puste dem nemt og hurtigt op, fordi det hele foregår elektronisk. Det vil sige, at den kan selv puste sig op, så man ikke nødvendigvis, behøver at stå og træde på en manuel luftpumpe.