Vi elsker FDB kommoder

Vi elsker FDB kommoder

23. marts 2023 Slået fra Af admin

FDB Møbler har et bredt udvalg af kommoder i forskellige materialer og farver og uanset om du er på udkig efter en klassisk hvid kommode, en i ubehandlet træ eller en i farverigt metal, så har FDB Møbler noget for dig. Deres store udvalg giver dig mulighed for at finde en kommode, der passer perfekt til dine behov uanset hvad du er på jagt efter.

 

Hvis du allerede har en opbevaringsløsning fra FDB Møbler, så vil du hurtigt opdage, at kommoderne passer perfekt sammen med denne – også selvom de ikke kommer fra den samme serie af produkter. Kommoderne kan nemt matches med f.eks. FDB Møblers skabe og vitrineskabe, og hvis du ønsker et neutralt udtryk, så vil du få masser af diskret opbevaring med en hvid kommode eller hvidt skab.

 

Kommoderne kan selvfølgelig bruges overalt i hjemmet, selvom de ikke skal matche med andre af dine møbler fra FDB, da det store udvalg af varianter gør det nemt at finde en kommode, der passer perfekt til dine behov.

 

FDB Møblers kommoder fås i mange forskellige størrelser, hvilket betyder, at du kan vælge en smal og lav kommode, hvis pladsen er trang, eller en noget større kommode med mange skuffer, hvis pladsen er til det. Hvis du går med en lille kommode til kontoret, hvor du har behov for plads til det mest nødvendige som du bruger i forbindelse med dit arbejde, så anbefaler vi, at du vælger en kommode med praktiske skuffeelementer.

 

Du kan også vælge at sammensætte din egen kommode med FDB Møblers modulsystem, hvilket giver dig muligheden for at kombinere det basale kommodeelement med et understel, fødder, ben og beslag, så du får det lige præcis som du ønsker det. Du kan endda vælge en vægmonteret løsning, så den ikke optager for meget plads på gulvet.

 

En kommode fra FDB Møbler passer til de fleste rum og indretninger, og hvis du ønsker at gå med en sikker løsning, så er en hvid kommode et sikkert valg. Hvide møbler går f.eks. godt sammen med andre neutrale møbler, ligesom at du også kan vælge at kombinere farven med andre mere skarpe farver. Hvis du har brug for en kommode på badeværelset, men synes at det bliver lidt for bastant, så kan du i stedet vælge opbevaring med trådkurve, og nøjes med at have en kommode i soveværelset. Så bliver hele indretningen lidt mere luftig uden at du skal gå på kompromis med opbevaringspladsen.

 

FDB Møblers kommoder er skabt af fantastiske designere såsom Foersom & Hiort-Lorenzen og Børge Mogensen, hvilket betyder er der er lagt stor tanke i både formgivning og design. De har en række forskellige serier, der alle har deres eget unikke design og udtryk, men som overordnet set følger deres generelle principper til kvalitetsmaterialer, minimalisme og flotte farver. Deres kommoder er ikke kun funktionelle, men også smukke og æstetisk tiltalende, hvilket betyder, at du helt sikkert vil kunne finde en kommode fra FDB Møbler, der passer til din stil og dine behov.