Bliv motiveret til at træne mere

Bliv motiveret til at træne mere

24. oktober 2022 Slået fra Af admin

Der er rigtig mange, der går med et ønske om at få mere træning og motion ind i deres hverdag. For nogen er det nemt som en leg at inkorporere træning i den travle hverdag, men for andre er det altså en ret stor udfordring at komme i gang – det er simpelthen motivationen, der mangler.

Så hvad kan man egentlig gøre for at finde motivationen frem? Det vil naturligvis være meget forskelligt fra person til person, men herunder kommer der i hvert fald et par bud på, hvad man kan gøre, for at blive gladere for at træne. Ting, der kan give motivationen til rent faktisk at komme i gang.

Find inspiration til øvelser og mere online

Hvis man gerne vil blive bedre til at få trænet, men ikke rigtig gør det, så kan det også nogle gange fordi at man ikke finder nogen form for træning, som man faktisk synes er spændende, og som man har lyst til at kaste sig ud i. Derfor er det heldigt nok, at der findes en masse blogs og lignende på nettet, hvor man altså netop kan udforske de mange forskellige sportsgrene og træningsformer, der er derude, og som måske særligt er populære. På den måde kan man måske opdage, at der er mange andre øvelser, end dem man hidtil har lavet, og at det kan gøre træningen meget sjovere, hvis man også varierer i øvelserne. Så tag eksempelvis et kig på en side som nysport.dk, der kan inspirere til lidt af hvert indenfor sportens og træningens verden.

Træn sammen med gode venner eller familiemedlemmer

Hvis man har brug for noget helt konkret, der kan være med til at motivere, så kunne det eksempelvis være at træne sammen med andre. Når man træner helt alene, så er man måske mere tilbøjelig til at droppe træninger, men når det er noget, som man dyrker sammen med andre, så bliver man altså også nødt til at møde op til løbeturen eller træningssessionen – også selvom man måske har en lidt doven dag.

Så hvis du har en ven eller et familiemedlem, der ligesom dig gerne vil i gang med at træne, så skal I da bare starte sammen. Så kan I nemlig støtte hinanden i det – både når det er hårdt, og når det er mega fedt.