Dejlig fødselsdag

Dejlig fødselsdag

28. februar 2023 Slået fra Af admin

Jeg skulle til at fylde 60 år og havde lejet et telt hos Festgear.dk og stole og borde hos shop.festgear.dk.

Det hele var klar og jeg glædede mig til en rigtig hyggelig aften med alle mine nære, både venner og familie skulle dukke op.

Jeg havde gjort en masse ting klar så vi alle kunne hygge os og få den bedste aften muligt ud af det, desuden havde jeg sørget for rigtig god mad.

Der skulle være en forret, bestået af rejer, avocado og en masse andet lækkert man kunne putte på sit brød. Så skulle der være en hovedret som bestod af en masse forskellige slags kød, sovs, grøntsager osv. Desserten skulle bestå af lækker kage, som jeg i øvrigt selv havde bagt.

Jeg havde gjort rigtig meget ud af min fødselsdag fordi jeg indså at der ikke ville være så mange år igen til at jeg ikke ville være i form nok til at holde sådan en fødselsdag igen.

Det skulle være den perfekte aften og jeg ville imponere venner og familie og invitere dem til noget hyggeligt. Da mine gæster ankom roste de teltet og de ting jeg nu havde lejet, og da de smagte maden endnu mere ros, det gjorde det også lidt bedre at kunne sige jeg selv havde lavet det.

Det virkede til at alle havde en rigtig hyggelig aften og det var det eneste jeg håbede på, selvom det var min egen fødselsdag, ville jeg sørge for at alle nød det lige så meget som mig.

Det virkede det til at de gjorde, da de stadig dagen i dag snakker om hvor god en fødselsdag de syntes at det var, det var minder jeg selv fik, men også gav til dem jeg holder kær.

Jeg er så glad for at det gik så godt og derfor blev jeg nødt til at skrive om det.