Den rigtige havetrampolin giver masser af timers sjov og leg for hele familien

Den rigtige havetrampolin giver masser af timers sjov og leg for hele familien

5. juni 2022 Slået fra Af admin

En havetrampolin er ikke kun til de mindste i familien, men giver mulighed for at alle, store såvel som små, kan være med i haven. Havetrampoliner er populære og mere end aldrig før og selvfølgelig skal du også have en i haven. Men hvordan er det lige du vælger den bedste og helt rigtige havetrampolin, der opfylder de behov og ønsker der er for anvendelsen? Der findes nemlig ret mange typer havetrampolin, både i forhold til størrelse og konstruktion, så det er vigtigt med den rette viden, inden du tager på shoppingtur efter en havetrampolin til familien. 

Find frem til den rette størrelse på din havetrampolin 

En af de ting der er særligt vigtigt at tage forbehold for, når du overvejer at købe en havetrampolin er, at du gerne skal have den rette størrelse. Først og fremmest skal der gerne være plads til den, lige præcis der hvor du ønsker at den skal stå i haven, men den skal også gerne kunne rumme hele familien, både store og små. Find derfor den helt rette placering, mål ud og se hvor stor en havetrampolin du kan have stående. For som tommelfingerregel, er der flere muligheder i takt med trampolinens størrelse, så jo større jo bedre, hvis der skal være plads til alle. Jo større din trampolin er, jo bedre fjedring vil der som oftest også være i materialerne, så der rigtig er mulighed for at udøve akrobatiske kunstner eller komme rigtig højt op i luften. 

Sørg for at sikkerheden er i orden 

Uanset om man er erfaren eller nybegynder på trampolinen, så kan der opstå uheld og dermed skal sikkerheden være i orden. Først og fremmest skal der være en beskyttelse i kanten af trampolinen, der hvor der er fjedre placeret. Fjedrene er med mellemrum, hvor lemmerne kan sidde fast og de kan nive noget så grusomt hvis man ender med at komme dem i karambolage. Dertil skal der genre være et sikkerhedsnet der gør, at der ikke er nogle der ender udover kanten når de kommer lidt på afveje fra midten af trampolinerne. Alternativt kan du vælge at grave trampolinen ned, så den ender med at være i jordhøjde og derfor ikke udgør en fare for fald.