Få en hånd til transporten

Få en hånd til transporten

6. juni 2022 Slået fra Af admin

En hjælpende hånd til hverdagens strabadser

Dagen kan hurtigt føles lang, når der er tre forskellige kunder på en dag, massere transporttid og massere tunge løft. Det er for mange et problem at skulle fragte sine maskiner, materialer og udstyr frem og tilbage fra kunde til kunde. Dette gælder især hvis det er større opgaver, der kræver tungere maskineri. En udvej kunne derfor være at opgradere sin varevogn. For de fleste er dette ikke lige som så, og kan derfor besværliggøre større opgaver. Derfor er det langt mere økonomisk og ligetil at hyre nogle professionelle til at fragte dit udstyr for dig.

Praktisk, hurtigt, professionelt

Har du et større firma/virksomhed der ofte sidder i saksen ved angår transport? Har du ligesom mange andre virksomheder et begrænset antal tungt maskineri, og kan du og dine medarbejdere ikke få det til at give praktisk mening? Overvej derfor om ikke din virksomhed ville nyde godt af at hyre et fragtfirma til at transportere maskiner over længere afstande. Har du en opgave på Amager om formiddagen og skal udlåne dine maskiner til din kollega på Sydsjælland? Det kan være en enorm hjælp at kunne fortsætte sit nuværende arbejde uden at skulle tænke over transporten af overnævnte. Ikke nok med praktikaliteten bag det, så kan det også være en stor økonomisk fordel. Lejer man et professionelt flyttefirma eller fragtfirma til det, kan du blive positivt overrasket. 

Fragt dit udstyr sikkert

Med et professionelt flyttefirma kan du trygt fragte dine maskiner. For mange i håndværkets branche er deres materiel virksomhedens største investeringer. Ejerne af disse maskiner er derfor forståeligt nok meget ømme om disse. Derfor sætter de ikke deres lid til hvem som helst. Professionelle flyttemænd deler denne bekymring. Derfor har de ekstra stort fokus på de tunge løft: Sikker pålæsning – sikker fragt – garanti for sikkerheden er i top – dit inventar er forsikret. Dette er blot nogen af de ting der skal give dig ro i maven, når du tager denne overvejelse op. Derudover er økonomien også på plads. Der kommer for Sjællands største flyttemænd ikke nogen yderligere gebyrer pålagt, altså er prisen altid fastlagt fra start så du sikkert og økonomisk kan holde overblik.