Har du den bedste elaftale?

Har du den bedste elaftale?

13. juli 2022 Slået fra Af admin

Har du den bedste el aftale – eller er der penge at spare? 

For de fleste forbrugere er det naturligt at tjekke forsikringerne igennem jævnligt, for at sikre de bedste priser og den bedste dækning. Men gør du det samme med din el? Faktisk glemmer rigtig mange forbrugere, at der kan være penge at spare på elregningen. Faktisk har du som forbruger mulighed for at kunne påvirke en tredjedel af din regning bare ved at vælge det rette elseksab og abonnement, find dit nye elselskab her.

Indhent tilbud og spar på din elregning 

Du kan nemt indhente uforpligtende tilbud fra forskellige el udbydere, og dermed måske reducere din elregning. Og du må ikke tage fejl af, at der kan være mange penge at spare. 70 procent af din elregning kan ikke ændres, da den består af forskellige afgifter og moms, som er den samme uanset udbyder. Men de resterende 30 procent kan variere markant, hvorfor der også kan være penge at spare ved at skifte dit elselskab. 

Sammenlign de indhentede tilbud med din egen elregning

Når du har modtaget de forskellige tilbud, skal du sammenligne dem med din egen elregning. På denne måde får du hurtigt et overblik over, hvilket tilbud der passer bedst til dit elforbrug. Eller om du faktisk allerede har den bedste el udbyder til dit forbrug. 

Du skal tjekke din elregning minimum én gang om året

Du skal som forbruger holde et aktivt øje med elmarkedet, og skifte elselskab når det er nødvendig for at få de bedste elpriser. Selvom det kan være uoverskuelig, da der er mange udbydere og abonnementer at forholde sig til, bør du årligt tjekke om du stadig har den bedste udbyder. Det er især vigtigt at holde et godt øje med elregningen, hvis denne er stigende alt imens dit forbrug er uændret.