Hold firmafest eller sommerfest i historiske rammer

Hold firmafest eller sommerfest i historiske rammer

26. januar 2023 Slået fra Af admin

 

Firmafest eller sommerfest i historiske rammer

Er det blevet tid til jeres næste firmafest, måske firma sommerfesten der skal planlægges allerede nu, så findes der i Nordsjælland en lille perle, som I måske ikke har opdaget. På Charlottenlund Slot residerer et dygtigt event bureau, som har specialiseret sig i at skabe fantastiske firmaevents alt inklusiv. Deres særlige touch er, at de har udviklet et teambuilding spil specifikt til slottet, som er designet til at blende perfekt ind i en større ramme og fungerer optimalt som optakt til en festlig aften.

 

Charlottenlund Slot på nordkysten

Slottet er i sig selv et besøg værd. Opført for snart 300 år siden, husede det i mange år havbiologerne fra Danmarks Akvarium, før de flyttede til den Blå Planet på Amager. I dag er slottet åbent for offentligheden. Men skal man for alvor smage dets royale atmosfære, skal man have event bureauet The Tribe til at sætte scenen.

 

The Tribe event bureau

Deres teambuilding spil Kongens Kancelli er et live spil med royale undertoner. Det knytter sig til slottet og dets historie og er forankret i dansk kultur og internationale trakasserier i gennem tiderne. The Tribe er ledet af antropologer, og det betyder, at deres team building oplevelser har væsentlig mere dybde og relevans end andre udbydere.

 

Firmafest aktiviteter

Hvis I er blandt de mange firmaer, der gerne vil have en ramme for jeres fest, som ikke bare er smuk, men også giver mening, så er Charlottenlund Slot et oplagt valg. Uanset om I har mod på at kaste jer ud i The Tribes teambuilding spil eller bare gerne vil holde fest i skønne omgivelser, kan The Tribe hjælpe jer. Start for eksempel aftenen med muntre selskabslege, inden I sætter jer til bords. Skal hele aftenen dokumenteres og bruges på jeres hjemmeside, i et nyhedsbrev eller SoMe kampagne, kan The Tribe også klare den. De har en afdeling for digital rådgivning, du kan finde mere om her.

 

Firmajulefrokost i København

I sommermånederne er slottet selvfølgelig ekstra velegnet til teambuilding og fest, hvor haven og slotsparken kan tages i brug, måske endda til spisning ude. Men i de kolde mørke måneder fremstår slottet pyntet og hyggeligt med sine lune stuer, og alt det, der kan tilføjes en firmafest i form af teambuilding aktiviteter, kan naturligvis også arrangeres til en firma julefrokost. Det er blot at gribe fat i folkene fra The Tribe, så kan I sammen skræddersy den perfekte fest til firmaet.