Hvilke dæk og fælge skal du køre med om vinteren

Hvilke dæk og fælge skal du køre med om vinteren

29. september 2021 Slået fra Af admin

Når det kommer til bilen er der stor forskel på hvad kvinder og mænd mener der er bedst. 

Mænd og kvinder har næsten altid meget forskellige meninger om biler. Kvinder syntes tit den lille bil er smartest, de går ikke så meget op i fede fælge. De vil hellere bruge pengene på ting som ferie, tøj, restaurant besøg, sexlegetøj, frækt undertøj osv, you get the point. Mænd er her noget anderledes. De ville hellere blive hjemme fra ferie og spise havregryn et par måneder for at få de fede 20″ alufælge

Et sted hvor der forhåbentlig ikke er en diskussion er ved de rette dæk. Realiteten er nok dog at den også kommer her. Kvinder har det med vælge helårsdækket, fordi det er nemmere og fordi de tror det er den billigere løsning. Det er dog ikke helt tilfældet, da et helårsdæk slidder hurtigere end både vinterdæk og sommerdæk. Det der naturligvis altid koster lidt ekstra er at man skal have 2 sæt fælge. For nogen kan det være stålfælge med vinterdæk og alufælge med sommerdæk. Det er dog ikke umuligt at køre med alu hele året rundt. Rent faktisk er der nogle biler der slet ikke kan få stålfælge monteret, da de normalt kun findes op til 17″. 

Hvorfor kører alle ikke med alufælge om vinteren ?

Hvis man kan køre med alufælge om vinteren, hvorfor gør alle det så ikke ? Det er et spørgsmål der nok mest af alt besvares med “prisen”. Stålfælge er nemlig i de fleste tilfælde lidt billigere. Det er specielt et godt argument hos kvinder, hvor udgifter til bilen altid er en irritation. Det er den som sådan også hos mænd, men de bruger nok flere penge på at bilen skal se godt ud. Uanset hvad så vælg altid en løsning med kombinationen af sommerdæk og vinterdæk. Det er den sikreste og billigste i længden.