Hvilken Ravlygte skal jeg vælge?

Hvilken Ravlygte skal jeg vælge?

2. juli 2022 Slået fra Af admin

Når du ønsker at finde rav på stranden, kan du gøre brug af forskellige hjælperedskaber. Du kan f.eks. få en smart ravlygte, der kan hjælpe dig gevaldigt i jagten på det gyldne rav. Det kan nemlig være ret svært at finde rav, og det kræver helt sikkert en masse tålmodighed og tid. Du skal gå op og ned ad strande for at være heldig at finde bare det mindste stykke rav. Men når det så også lykkes, er oplevelsen det hele værd.

Hvad er en ravlygte?

En ravlygte er et smart redskab, der kan lyse rav op i mørke. Det kan altså her være en klar fordel at gå på jagt om aftenen, så du bedre kan få øje på rav, når du går rundt og lyser med ravlygten. Den lyser med et specielt lys, som rav netop reagerer på, og nogle lygter kræver, at du bærer specielle briller, så du netop kan se den lysende respons fra rav.

Hvilken ravlygte skal du vælge?

Når du skal vælge den rette ravlygte, skal du gå efter at vælge en lygte ud fra watt. Det kan være, at du ønsker at starte et sted og købe en mindre lygte med ikke ret mange watt, for bare at prøve det af. Men hvis du er ret seriøs omkring det, skal du gå højt op i watt, så der er vildt kraft på lygten, hvilket øger dine chancer for at finde rav.

Hvordan skal du lede efter rav?

Når du skal lede efter rav, er det vigtigt, at du indstiller dig på, at du skal bruge enorme mængder af tid og tålmodighed på projektet. Det kan betale sig at lede på en bestemt strand, da du helt sikkert vil overse noget undervejs. Men undersøg også nye muligheder derude.