Indflytning og housewarming

Indflytning og housewarming

6. juli 2022 Slået fra Af admin

Boligen er blevet opgraderet. Faktisk er den opgraderet med et helt nyt sted at bo. Der mangler nogle forbedringer hist og her, men dem er der en masse søde mennesker der gerne vil hjælpe med. Vi snakker om nogle ting der er lette at sætte andre til at gøre, alt mens du selv kan tage der af ”vigtigere” ting i din nye bolig. Læs med nu og bliv klogere, og få gode ideér til indflytterfest.

Maling

Væggene skal males. De trænger til en kærlig hånd. Dine venner har meldt sig klar til at hjælpe, og lige her kan du godt give slip. Find et par malerpensler og en malerrulle frem og sæt dem i gang. Har de ikke prøvet det før, så lærer de det med det samme. Såmænd også hvis der skal finpudses på paneler. Malertape er vejen frem her. Nu kan du selv gøre plads til andre opgaver, samtidig med i hygger.

Det praktiske

Få styr på alt hvad der hedder regninger, indmeldinger, og flytninger af div. papirer og adresser. Der er alligevel en del ting man skal forholde sig til, og det er bare dejligt hvis det hele er gjort. For når man flytter, så er der 100 andre ting at huske. Derfor glemmer man måske noget, hvilket på en lange bane kun er irriterende. Så sæt dig ned, læg en plan hvornår du gør tingene, så er du klar og parat uden nogen form for stress at flytte ind i din nye bolig.

Housewarming

Nu er klar. Alt har fået sin plads, og det hele står knivskarpt. Alle dem der har hjulpet, skal have noget at glæde sig til, og det er selvfølgelig en lille fest. Om det er en Pizza Växjö eller en burger fra USA, det er fuldstændig lige meget. Det vigtigste er at alle føler sig værdsat og man hygger sig. Stort tillykke.