Ravjagten gik ind

Ravjagten gik ind

17. august 2021 Slået fra Af admin

Rav opgaven til Skagen

Her i det nordjyske Hjallerup har vi fokus på kvalitet og originalitet – derfor går vi også meget langt for at skabe det unikke rum eller det særegne møbel til boligen. Mit navn er Henrik Nielsen og da jeg fik en noget anderledes opgave søgte jeg hjælp ved en af vores virksomheder i nærheden nemlig danske ravfund.dk og de var den perfekte samarbejdspartner til dette helt ekstraordinære stykke arbejde jeg havde fået, og derfor var vi taget lidt syd for Hjallerup forleden for at finde ud af, hvor finder man rav ved Danmarks kyster.

De mange ravfund skulle vi bruge til at udsmykke et spejlparti, som skulle hænge i hallen i en nybygget herskabsvilla nær Skagen en kunde som jeg havde lavet andre unikke produkter til. En sådan opgave kræver ikke blot megen forberedelse og planlægning – den kræver også en pokkers masse rav og noget sådan havde jeg ikke men da det ikke var første gang jeg arbejde med rav tænkte jeg at nu skulle det være slut med at købe de dyre ravstykker – jeg ville finde dem selv. Derfor gik vi professionelt til værks og allierede os med ravfund.dk. Hos ravfund.dk købte vi efter grundig vejledning fra personalet 3 professionelle ravlygter som jeg og mine to medarbejde så kunne bruge og jeg var da sikker på mine medarbejdere hellere end gerne ville tilbringe den næste uge ved havet i stedet for bag skrivebordet og det fik jeg skam ret i.

Mange specielle ravlygter

Ravfund.dk har specialiseret sig i alt, hvad der har med ravjagt at gøre – det inkluderer også salg af ravlygter og ravbriller og ikke mindst rav keser som er et værktøj der bruges så man meget lettere kan samle rav op ude i vandet. Og de fandt rav. Hele 642 styks ravklumper i pæne former i den egn af Jylland som Google henviste os til og det var stykker i en fin størrelse til vores projekt. Det var en kæmpe gevinst for os, som havde behov for en ordentlig sæk rav, så de var godt trætte, men meget glade og yderst tilfredse efter ravjagten denne uge ved den jyske vestkyst. 

Kunsten hænger i entreen

Her i vores firma er vi altid optaget af at skabe de mest naturlige rammer til kunden og hvad er mere naturligt end at bringe naturen helt ind i din bolig? På den måde kan du få glæde af naturen både ude og inde, og der skabes en glød og energi, som du ikke har lyst til at være foruden.

I denne omgang har vi skabt det mest vidunderlige spejlparti i en nybygget herskabsvilla, og det til stor glæde og begejstring for ejeren. Ejeren har endda fået for vane at sætte sig lige dér mindst en time hver dag med det formål at nyde udsigten. Og det forstår man jo godt, for udsigten er jo intet ringere end et smukt spejlparti med de mest yndigste ravfund fra hvor finder man rav. Ret meget mere kan man vel næppe forlange af et spejlparti, vel?