Renovering af store lokaler

Renovering af store lokaler

14. juni 2022 Slået fra Af admin

Når man skal renovere store lokaler som f.eks gymnastiksale, konferencecentre og koncerthaller, skal man overveje en række praktiske og logistiske ting. 

 

Tid

For det første skal man se på tidshorisonten. Da der er tale om et stort lokale, vil man højst sandsynligt skulle bruge en del tid på projektet. Både planlægningen, udførelsen og transport af materialer tager tid. Det er altså vigtigt at have en god plan for hvordan man skal igangsætte og udføre projektet. Et projekt i disse størrelser kræver også, at man sætter nogle andre projekter på hold. Derfor skal man have sørget for, at underrette sine andre kunder om, at der kommer til at være en periode hvor ens ydelser ikke er tilgængelige. 

 

Medarbejdere

Når man har fået planlagt sin tid, skal man se på hvor mange medarbejdere man kommer til at få brug for. Her er det vigtigt at vide hvor mange medarbejdere andre projekter kan undvære. Dog er en renovering af et stort lokale, som et konferencecenter eller lign., et projekt der kræver flere medarbejdere, da der skal løftes store uhåndterbare genstande. Der skal derfor være nok medarbejder til, at arbejdet kan udføres effektiv dog skal arbejdskraften stadig være optimal. Et godt antal kunne være alt mellem 5 og 20 medarbejdere – alt efter hvor meget ekspertarbejde der skal laves og hvor hurtigt projektet skal udføres.

 

Maskiner

Som følge af at man nu har fundet ud af, hvor mange medarbejdere man skal bruge og hvilken tidshorisont man har, er det nu en god idé at få lavet en liste over hvilke maskiner man skal bruge ved udførelsen af opgaven. Der er stor forskel på omfanget af opgaver ved renovation. Det er derfor en god idé at være helt sikker på hvor stor en renovering man er ude i. Har man det, kan man tage et udgangspunkt og gå i gang med at leje maskine i den tidsperiode man har sat i forvejen.