Sådan får du flere kunder i din  online butik

Sådan får du flere kunder i din online butik

4. maj 2022 Slået fra Af admin

Kort sagt handler meget om at være synlig på internettet, så dine potentielle kunder kan finde dig. Alt afhængigt af hvilken slags butik du har, er der forskellige måder, du kan gøre dette på.

Fysisk butik?

Har du en fysisk butik, for eksempel en tøjbutik eller elektronikshop, er din bedste chance for at øge salget gennem god placering i nabolaget. For at komme til tops blandt de lokale virksomheder skal du være tilstede på de sociale medier og søgemaskinerne. Ved at bruge din lokale branding kan du synliggøre dig over for potentielle kunder og få dem til at besøge din butik.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Hvis du derimod har en webshop, er det et helt andet felt. Her handler det i højere grad om søgemaskineoptimering (SEO), som er baseret på dit indholds kvalitet, den måde du linker til nye sider samt antallet af besøgende på dine sider.

Alt dette har betydning for, hvor højt du kommer op i søgningerne. Det er potentielle kunder der bruger disse søgemaskiner for at finde frem til produkter – og det kan være dig, de leder efter. Du kan læse mere om SEO på www.seokris.dk.

Linkbuilding

I SEO er linkbuilding en vigtig del. Du kan skaffe links, der fører tilbage til din side, ved at lave gode indlæg på relevante fora eller blogge om dine produkter. På den måde kan du skabe trafik fra brugere, der allerede er interesseret i det, du sælger.

Annoncering

En anden metode er annoncering. Dette kan både være traditionel reklame i aviser og magasiner, men også onlineannoncering på sociale medier og andre hjemmesider. Denne type annoncering kan målrettes specifikke grupper af brugere, så du er sikker på at få fat i dem, der er interesserede i det, du har at tilbyde.

Kundeservice

Derudover er det vigtigt at have en god kundeservice. Ved at yde en god service og hjælp til dine kunder, skaber du en positive association med din butik – og det kan være med til at trække flere kunder til.

Gode tilbud og kampagner

En sidste ting, du kan gøre for at få flere kunder i din butik, er at lave gode tilbud og kampagner. Mange mennesker er altid på udkig efter en god handel, og hvis du kan give dem det, de leder efter, er der stor sandsynlighed for, at de vil komme igen.

Ovenstående er blot et par af de råd, som du kan benytte dig af, hvis du vil have flere kunder.

Der er mange andre måder at gøre det på – men start med at fokusere på nogle af disse tips, og se om din butik ikke begyndere at tage form.