Sådan vælger du den ideelle grill til dit hus

Sådan vælger du den ideelle grill til dit hus

18. juli 2022 Slået fra Af admin

Vi er alle vant til, at en hjemmegrill er en enkel og ukompliceret enhed, hvis eneste funktion er at opretholde en indstillet temperatur, der giver den bedste stegning til en bestemt skål. Men moderne griller leveres med masser af ekstra funktioner, som en timer, præcis temperaturregulering og endda automatiseret valg af det foretrukne stegebøfprogram.

Valg af den rigtige grill

Grillens design er det første, der kræver opmærksomhed. bedste elgrill har følgende designs :

 • Åben type:Du kan tilberede måltider på den åbne grill, ligesom du ville gøre på en grill. I en sådan anordning placeres overfladen til stegning af mad over varmeelementet. En sådan grill kan kun bruges derhjemme med udstødningsventilation.
 • Lukket type: To arbejdsplader udgør den lukkede grill, hvoraf den ene danner en presse ved at dække den anden. Det er praktisk at stege næsten enhver skål på en sådan grill. Med det krævede tryk kan du opvarme panini, pitaruller og endda tilberede bøffer, da de er lige kogte på begge sider.
 • Kombineret type: Som du måske forventer, kombinerer en kombinationsgrill fordelene ved åben og lukket teknologi. For eksempel kan du på den åbne del stege røræg og tomater, og på den lukkede del kan du stege pølser, kyllingefileter og koteletter.

En elgrill test viste også, at der er to hovedtyper af elektriske grill: kontakt og ikke-kontakt.

Griller bruges til at skabe ikke-kontaktgrill. Maden i dem spinder på spyd. Typisk er det sådan, kylling eller grill tilberedes. Sådanne griller steger enten blødt eller frituresteger som følge af strukturens grundlæggende design, men på grund af deres størrelse bruges de sjældent derhjemme.

Grillens arbejdsflade kan være glat, bølgepap eller kombineret, mens arbejdsfladens materiale er lavet af metal, glaskeramiske eller andre varmebestandige materialer. Produktets krop er lavet af rustfrit stål eller plast.

Bedste funktioner af grill

Hovedårsagen til grillvalgsfejl er, at folk ofte vælger køkkenmaskiner uden at give dem den rette overvejelse. Andre faktorer omfatter grilltype, arbejdsflade og kropsmateriale. Derudover er følgende andre komponenter nødvendige for en god og effektiv grill:

 

 • En nødvendig komponent, der angiver, hvornår grillen er varm nok til at tilberede mad, er strøm- og varmesensoren.
 • Temperaturregulator: Denne komponents eksistens muliggør uafhængig temperaturregulering. For dem, der ønsker at mestre deres madlavning, er dette et must. Arbejdet gøres enklere på grund af dets fravær: bare tænd det, lad det lave mad og gå væk.
 • Tænd / sluk-knappen giver dig mulighed for at holde grillen altid klar til brug.
 • Du kan oprette nærende retter uden at bruge for meget fedt og olie takket være den aftagelige drypbakke. Uden en drypbakke er madlavning meget mere udfordrende, da nogle måltider kan spilde væske, når de grilles.
 • Justeringaf ben- og låghøjde.
 • Uden en non-stick belægning er det svært at forestille sig et stegeapparat. Derudover tillader det oliefri madlavning.
 • Overophedningsbeskyttelse, der automatisk slukker grillen på tidspunktet for overbelastning, er en nødvendig funktion for at øge sikkerheden.
 • Et aftageligt panel gør vask meget lettere; ellers skal du omhyggeligt skylle det hele.