Selv de små forbedringer kan gøre en stor, grøn forskel

Selv de små forbedringer kan gøre en stor, grøn forskel

17. maj 2024 Slået fra Af admin

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for at sikre, at din arbejdsplads er mere grøn, bæredygtie og handler med omtanke for det efterhånden hårdt pressede miljø. Så er der heldigvis rigtig mange forskellige initiativer, du kan kaste dig over.

Der er de helt store ting – du kan sætte solceller på taget, eller du kan investere i enten en luft til vand eller en luft til luft varmepumpe. Men der er også nogle meget mindre skridt, du kan tage, som sørger for, at du har tanke på alle de små forbedringer.

Kender du til Green Drain?

Det er for eksempel noget, der gælder Green Drain.

Det er ikke sikkert, at du har hørt om Green Drain før, men der er her tale om en innovativ løsning inden for vandlåse. Green Drain er en slevrensende vandlås eller en selvrensende afløbs-lugtlukke. Den er nem at installere, den skal blot sættes i gulvafløbets center i stedet for den eksisterende vandlås eller i kombination med en vandlås i fundamentet – og så er den klar til brug.

Når Green Drain er isat, forsegler den åbningen, og derfor forhindrer den blandt andet dårlig luft, giftige gasser og insekter i at trænge ind i hjemmet, på arbejdspladsen eller måske på skolen.

Den selvrensende membran er desuden udstyret med fleksible forseglingsflanger af silikone, som har til hensigt at sikre en både nem og hurtigt installation.

Tag et kig online

Hvis det er noget, du synes, der lyder som værende en rigtig god ide, så tage et kig inden for på den online side; https://greendrains.eu/da/.

Her vil du også opdage at Green Drain er god investering i det grønne. De miljøvenlige produkter er nemlig designet til at forbedre eller måske endda helt erstatte den eksisterende teknologi, som spilder energi eller har en anden form for skadelig effekt på miljøet.