Sommerfest for håndværkerne

Sommerfest for håndværkerne

22. juni 2022 Slået fra Af admin

Værkstedet og alle omkring skal have en god aften. Sommerfesten er lige rundt om hjørnet, og der skal planlægges en masse ting for det kan gå i opfyldelse. Men hvad skal man have in mente. Der er jo mange ting såsom underholdning, generelt praktisk information og mad. Det er i hvert fald kun det basale. I denne artikel kommer vi med en række gode ideer til hvad i kan gøre til jeres sommerfest for at den bliver en stor succes.

Underholdning

Hvad er sjovt for håndværkerne, i kender dem jo bedst. Men overordnet set, så er musik altid godt. Live musik fra et band. Om det er jazz eller rock, så sættes der bare en helt særlig stemning. Mulighederne er i hvert fald mange. Hvad med en standup komiker. Så får alle da et godt grin med på vejen inden der skal spise noget god mad. Og hvad skal det så være? Fælg med i næste afsnit.

Maden

Her kan det blive svært, men vi er sikre på at der er to ting der vil virke. Tænd op for grillen. Den helt store, og find de bedste slagterpølser frem. Med alt hvad hjertet begærer. Ketchup, sennep, remoulade, rå løg og ristet løg. Dette skuffer aldrig. Vil man gøre lidt ekstra ud af det, så kan man få catering af smørrebrød. De der helt store, med ekstra top på. Kvalitetsråvarer på et godt stykke rugbrød, det er næsten svært at slå.

Praktiske ting

Sommerfest er ingen leg. Tag hinanden under armen, sæt jer ned og find uaf hvad der skal til. Fordel opgaverne ud så det ikke er en person der sidder med det hele. På den måde får man den bedste sommerfest. Effektivitet er nøglen. Nogen er bedre til noget en andre, så allier dig med de bedste. Men giv endelig plads til gode ideer fra andre.