Træbeskyttelse: Gennemsigtig eller Heldækkende Træbeskyttelse

Træbeskyttelse: Gennemsigtig eller Heldækkende Træbeskyttelse

10. september 2022 Slået fra Af admin

 

Overordnet skelnes der imellem to typer multiplicere oliebaseret og vandbaseret træbeskyttelse. Hvilken bort de to, folk beslutter hvilken, afhænger fortil det første af og til, hvad du før har behandlet træværket med. Det danske klima kræver, i den hensigt at man overfladebehandler snart al slags udendørs træværk, så træet sikres en lang levetid.

 

Det kan være en god ide at ofre ubehandlet træ træbeskyttelse, da både sol, regn, kulde, frost og vind er hårdt ved træværket, og specielt regn kan skabe gode vilkår for ganger.

Derudover vil du også sikre dig, at du har fået fjernet al skidt og løse splinter fra træet. Det kan immervæk også være mange god idé for at bruge grunder, blandet med vand, i træværket, inden man begynger med malingen, så din træbeskyttelse beskytter træet hovedsagelig muligt.

 

Du kan derfor sagtens male med vandbaseret træbeskyttelse på træværk, der før har været behandlet med enten olie- eller vandbaseret træbeskyttelse. Vandbaseret træbeskyttelse er det bedste valg i forhold lagt i miljøet, da nogen indeholder få opløsningsmidler. Derudover er den nem at arbejde med, da folk blot kan vaske pensler og hænder under vand i overensstemmelse med brug. Oliebaseret træbeskyttelse forlænger slidt træværks levetid, da oliebaseret træbeskyttelse trænger længere ind i træet end vandbaseret træmaling. Halvdækkende træbeskyttelse findes stadig gennemsigtig, så du fortsat kan se træets struktur og årer. Det danner dog nogle tykkere film end ved helt transparent træbeskyttelse.

Flamme- plus rådbeskyttelsen gør dine træværker modstandsdygtige overfor råd samt virker ovenstående flammehæmmende. Det magter benyttes til nyere og ældre trykimprægneret træ, gran, lærk og kernetræ. Behandlingen er helt bedst at benytte på terrasser, stakitter, facadebeklædninger, træmøbler og sådanne. Afhængig af opgavens omfang, så kan det godt hellige sig at overveje, om det bedre magter betale sig for at indhente professionelle malere til at klare opgaven for dig. Det kan bestå i fristende at springe forberedelserne over og bare gå i gang med at male.

 

Konstruktiv træbeskyttelse implicerer, at du sponsor tæret mod biologiske og klimatiske påvirkninger, mens det behandles. Som udgangspunkt vil du sørge fortil at skærme træet mod sol og regn i grundlæggende omgang. Når man bestiller den billigste træmaling eller træbeskyttelse, så leverer vi det helt til din dør med en fragtbil. Førnævnte er hurtigt, billigt og smart, plus du modtager varerne få dage i kraft af din bestilling.

Alt efter hvor mørk, du skal have den kridt, du vælger, magter du give jeres træværk ét eller to lag træbeskyttelse. Når du skal vælge træbeskyttelse, skelnes der udover træbeskyttelsens dækkevene også mellem vandbaseret og oliebaseret træbeskyttelse. En vandbaseret træbeskyttelse er let i den hensigt at arbejde med og er derfor førnævnte foretrukne valg. Omtalte type kan derfor med fordel afbenyttes til alt ubehandlet træ samt sundt træværk, der engang er behandlet.

 

 

Mest optimalt er selvfølgelig at aftegne om sommeren, hvordan træet er tørt i mange uger forinden. Den oliebaserede træbeskyttelse egner sig ikke til træ som tidligere har udgjort behandlet med mange vandbaseret træbeskyttelse eller maling. I nogen år fandtes træbeskyttelsen kun i bleg, grøn og rød, men i dag foreligger den i isoleret væld af farver som både eksistere i halv og heldækkende. Når folk har fundet ud af, om man skal vælge mange transparent eller heldækkende træbeskyttelse, skal folk vælge farve. I vores farvekort kan du se hver de farver, man kan vælge imellem.

 

 

For en optimal beskyttelse og smuk resultat kan folk med fordel gentage behandlingen flere gange med højst 14 dages mellemrum, så du sikrer nogen bedste vedhæftning.

 

Overhold den tørringstid, der er angivet på den specifikke træbeskyttelse, som folk bruger, da ovenstående er meget uoverensstemmende, hvor hurtigt alle de tørre.

Miljømæssigt er den vandbaserede træbeskyttelse at foretrække da den huser meget få opløsningsmidler sammenlignet med den oliebaserede træbeskyttelse. Maling af udhæng, gavle og andet træværk kræver en astronomisk arbejdsindsats i opførsel af afrensning, grunding, påføring m. m. Prisen på træbeskyttelse er meget beskeden i forhold lagt i dette store have job, så derfor synes vi kun, man skal bruge det bedste, så malerarbejdet kan stoppe så længe som muligt.

Hvis du har samling på den korrekte træbeskyttelse, kan folk ikke bare skænke dig i kast med det samme. Vejrforholdene og årstiden har nemlig kæmpestor betydning for træbeskyttelsens virkning. Vi anbefaler, at du behandler træet fra ultimo april til ultimo september. Fulddækkende træbeskyttelse til tidligere behandlede og ubehandlede trækonstruktioner som fx facader, gavle, udhæng, stakit, vinduesrammer m. m. Baseret på isoleret kombineret acryl/alkyd bindemiddel-system, som giver nogle god indtrængning og vedhæftning. Vandbaseret træbeskyttelse med langtidsvirkende Slow-Release teknologi, der giver bedre holdbarhed og flottere udtryk i flere år.

Især udviklet til det nordiske klima plus indeholder et unikt bindemiddel, der giver et højere tørstof indhold, tykkere lag og bedre beskyttelse. Inden du begynder dit malerarbejde impliceret træbeskyttelse på jeres udendørs træværk, bliver det vigtigt delagtig et godt tilvirke for at sikre en optimal holdbarhed og et fin resultat. Til udendørs træbeskyttelse bør folk bruge en facadepensel med “non drop- fibre”. Pensler med disse fibre stoppe på træbeskyttelsen, så du minimerer spild og dryp, og penslerne er på grund af alle de bløde fibre egnede til at massere træbeskyttelsen ind til træet. Hvis du har træværk, der bliver blevet skadet, magter det være nogle fordel at vælge et oliebaseret løsning. Det indeholder mest terpentin, der trænger ind i træet og trækker olien og de svampedræbende midler med sig, så træet mættes.

Den gør rengøring af malerrulle, pensel og bakke lettere, da dette magter rengøres med saft. Træbeskyttelse er oftest sidste skridt, men der er afsnit og besvær at spare, hvis du planlægger anderledes. Hurtigtørrende træterrasseolie der bliver særlig udviklet til vandrette overflader. Folk bør åbne websiden i din normale browser for en bedre oplevelse.

 

Den er prima dækkende og skal sikre god lang levetid på dit nye træ, da den kan standse helt opad til 15 år, før du behøver at foretage nogle ny behandling. Agter du at skifte farve på dit nye træværk, findes denne træbeskyttelse det bedste valg, plus den fås endda i både lyse og mørke farver. Den leverer desuden en flot glans, der vil modtage naboerne til for at skue efter dit træværk. Den tørrer desuden fantastisk hastigt, så du slipper for at skulle tage unødvendigt ganske hensyn til, ifald den nu er tør eller langtfra.

 

Du bør rengøre de redskaber udendørs og på et værksted, så længe du ikke gør ovenstående inde i dit hjem. Lad penslerne stå i terpentin i omkring 30 minutter og skyl dem derefter delagtig lunkent vand. Sørg desuden for i den hensigt at rengøre dem delagtig det samme, siden det vil forlænge levetiden på dine pensler. Træbeskyttelsen fra Wallmann er nogle flamme- og rådbeskyttelse, som er et yderst effektivt og vandbaseret produkt. Førnævnte består af silicummineraler og naturlige plantestoffer, som giver det behandlede træ mange fremragende modstandsdygtighed via for råd og flammehæmmende egenskaber.

 

Grunden til dens høje effektivitet bliver at den trænger dybt ind og beskytter træet indefra, og beskytter det i helt opad til 12 år. Den hæmmer modangreb af overfladeskimmel plus blåsplint, og så beskytter den også mod solens UV-stråler, der har kæmpestor indflydelse på træets farveskift. Konsistensen findes creme-agtig, hvilket gør den utrolig nem at påføre. Teflon-forstærkelsen i giver en vandafvisende og smudsafvisende overflade, som gør din træværk utrolig modstandsdygtig over for det varierende danske klimas påvirkning. Den oliebaserede trænger i modsætning til den vandbaserede træbeskyttelse ind til træet.