Tre tips til at undgå indbrud

Tre tips til at undgå indbrud

14. juni 2022 Slået fra Af admin

Bor du i Nordsjælland, er der statistisk større chance for, at du vil opleve indbrud i dit private hjem. Dette faktum er ikke noget, som skal gøre dig utryg i dagligdagen, men er en reminder til, at du selv kan gøre noget aktivt for at undgå indbrud. I denne artikel vil vi se nærmere på tre gode tips til at undgå indbrud, så du bliver på forkant med situationen og dermed kan føle dig tryg hele tiden. Læs mere i det følgende. 

Få en låsesmed til at montere en sikkerhedsgodkendt lås

Mange mennesker har de gamle RUKO låse med nøgler til, der skal sikre mod indbrud. Men disse låse lever ikke helt op til sikkerhedsstandarderne og derfor kan det være en god idé at få en låsesmed til at komme og se på de låse, som I nu bruger. Med en låsesmed Helsingør kan I få tjekket status på alle låse og få anbefalinger til, hvilke låse, der vil sikre jer bedre mod indbrud. Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om denne service, så klik her. Det er både muligt at få omkodet den nuværende lås eller få udskiftet de nuværende til sikkerhedsgodkendte låse. 

Få hasper på vinduerne

Mange indbrudstyve går ind gennem vinduerne. Dette kan man forhindre ved at sætte nogle særlige hasper på vinduerne, der gør, at de er umulige at åbne. Dette gør, at tyven vil have meget sværere ved at bryde ind og dette vil skabe så meget larm, så det kan give beboerne et stort forspring og gøre, at tyven løber væk og ikke synes, at det er besværet værd. Hasperne kan også samtidig være en børnesikring, hvis I har små børn. Det sikrer, at de ikke lige kommer til at åbne vinduet og falde ud af det. På denne måde er disse hasper både en sikring mod at falde ud af dem og at nogle kommer ind ad dem. 

Sæt skilte op med nabohjælp

Undersøgelser viser, at noget af det bedste værn mod indbrud er nabohjælp. Det faktum, at man hjælper hinanden og holder øje med mistænkelige personer, kan netop gøre, at tyven holder sig på lang afstand. Nogle kvarterer har endda en plan over, at de går en form for aften/nattevagt i området og dermed signalerer, at de er opmærksomme på uvedkommende i området. Det kan gøre en stor forskel, at I organiserer dette og måske taler om, at en låsesmed også er en god ide.