Vask dine entreprenørmaskiner rene med en hedvandsrenser

Vask dine entreprenørmaskiner rene med en hedvandsrenser

9. august 2022 Slået fra Af admin

Er du en entreprenør der driver egen virksomhed, så har du højst sandsynligt nogle entreprenørmaskiner som skal plejes. De er nødvendige for at du kan drive din forretning, men de kan samtidig være et kæmpe arbejde at vedligeholde og holde rene, hvis du ikke har det rette udstyr. Og med rette udstyr mener vi en professionel Kärcher hedvandsrenser, som er et tysk kvalitetsprodukt der sikre du kan få det bedste resultat.

Selv fedt og olie kan let fjernes

En hedvandsrenser er en lidt større højtryksrenser, som også giver dig muligheden for at spule overflader med varmt vand – typisk 60 til +100 grader. Og det er en funktion som bestemt ikke er uden betydning. Det opvarmede vand giver dig nemlig mulighed for at løse enhver rengøringsopgave, du kan komme ud for i entreprenørbranchen. Selv de svære vaskeopgaver af olie,  jord, sand, grus eller mudder er intet match for en stor hedvandsrenser.

Den høje varme gør det desuden muligt at dræbe alle former for bakterier, alger og mos, som du kunne tænke dig at komme af med. Selv fedt og olie kan let fjernes fra overflader med en hedvandsrenser. Med en professionel hedvandsrenser vil dine entreprenørmaskiner stå rene og indbydende efter hver rengøring. At møde op hos dine kunder med rene maskiner giver et godt indtryk og er godt for din forretning.

Hedvandsrenserens pumpe drives enten af el eller benzin/diesel

Til rengøring af dine entreprenørmaskiner har du mulighed for at vælge mellem en diesel eller el til opvarmning af vandet, og el/benzin/diesel til drift af pumpen – så der er mulighed for at finde den helt rigtige løsning der præcis dække dit vaskebehov.

I forhold til opvarmning af vandet har både diesel og el fordele og ulemper, som du bør overveje i relation til dine behov.
Hedvandsrenserens pumpe drives enten af el eller benzin – afhængig af om du har behov for at være meget mobil. Langt de fleste har deres maskinen stående samme sted og derfor mulighed for at sætte deres hedvandsrenser i stikkontakten – 230 eller 400 volt.
Skal du vaske mange forskellige steder og vil du ikke være afhængig af stikkontakten er en diesel eller benzindrevet pumpe noget for dig.

 

En dieselopvarmet maskine er uden tvivl den billigste og mest enkle løsning af de to, og vil derfor give god mening hvis du blot vil have en solid hedvandsrenser, som kan klare de fleste rengøringsopgaver. Derudover vil de også give dig større fleksibilitet, da du ikke vil være afhængig af at have adgang til en strømkilde der kan levere mange ampere.

Til gengæld vil du med en dieselopvarmet maskine ikke være i stand til at arbejde på lukkede arealer – der skal være ventilation for at undgå kulilte fra forbrændingen i varmeren.

Du ikke kommer til at fortryde investering i en hedvandsrenser

Den begrænsning vil du ikke have med en eldrevet hedvandsrenser, som du kan anvende hvor end du skulle have brug for det – såfremt du har adgang til netstik med ekstra ampere. Eldrevne hedvandsrensere er en smule dyrere end de konventionelle maskiner, men er du i situationer hvor dieselopvarmning ikke er mulighed er de et godt alternativ.
Arbejder du i fødevarebranchen eller medicinalindustrien er elopvarmning ofte et oplagt valg.
Dieselopvarmning er lagt det mest udbredte som dækker de fleste behov. Er du seriøs omkring vedligeholdelse af dine entreprenørmaskiner, så er køb af en hedvandsrenser en investering du ikke kommer til at fortryde.

Kärcher er god kvalitet

Det gælder i særdeleshed hvis du vælger en model fra tyske Kärcher. De har det bredeste udvalg på markedet af både højtryksrensere og hedvandsrensere i den højeste kvalitet, så du er garanteret at få dine rengøringsbehov opfyldt.

Erhverv en professionel hedvandsrenser i dag, og få dine maskiner til at skinne some nye igen!