Hold en havefest med tag over hovedet

Hold en havefest med tag over hovedet

4. juni 2022 Slået fra Af admin

Det er slet ikke noget problem at holde havefest i regnvejr eller stærk sol, hvor der er brug for beskyttelse foroven. Du kan nemlig leje et passende telt til lige præcis din begivenhed, så ikke du skal stole bravt på det danske vejr, der nu engang kan være noget ustadigt, selv om sommeren. Hvad en du ønsker en stor fest med plads til mange gæster eller en mindre intim sammenkomst, så findes der et telt til enhver lejlighed. Læs mere på telttilfest.dk hvis du gerne vil se nærmere på dine muligheder for at leje et telt til havefesten. 

Få hele pakken med fra telttilhaven.dk

Du kan nemt og enkelt bestille et telt til din særlige lejlighed i haven, men du kan også få hjælp til at stille det op, ligesom at vorde og borddækning kan være inkluderet i den billige pris. Så skal du ikke røre en finger, men blot ankomme og sætte dit til bords sammen med dine gæster og nyde selskabet. Når du bestiller den fulde pakke fra teltilhaven.dk så er der et stabilt gulv inkluderet, oppyntning med lys og lanterner samt planter ligesom at der er dug og service inkluderet i prisen. Nemmere bliver det ganske enkelt ikke at skulle holde en fest. 

Du får opstillet dit festtelt i god tid 

Når du bestiller et telt til opstilling fra telttilhaven.dk, så kan du være forsikret for at det står klar til tiden. Her er der et færdigt festtelt klart og parat, senest to dage inden dit arrangement skal forløbe således at du kan opstille borde, klare dekorationen og gøre dig alle de forberedelser du måtte have et ønske om i ro og mag. Så er der intet stress op til festen og du kan få mulighed for at “holde fri” på dagen, hvor der helt sikkert er mange andre ting som er vigtigere end at skulle klare lokaliteten. 

Der findes et telt til enhver lejlighed 

Det er lige meget om du skal holde bryllup, konfirmation eller den helt store fødselsdag, der findes nemlig et telt til enhver lejlighed. Så kan du læne dig tilbage og nyde festlighederne sammen med dine bekendte uanset om der er lagt op til familiefest eller den helt store tur med dine aller bedste venner. Der findes telte til små forsamlinger på omkring 50 mennesker, men der findes også telte med plads op til 144 siddende gæster. Så er du sikker på at du kan finde det helt rette til din havefest.