Køb en hund, og pas bedre på klimaet!

Køb en hund, og pas bedre på klimaet!

1. november 2022 Slået fra Af admin

Hunde hjælper os med at reducere vores CO2-fodaftryk – vidste du det? Faktisk har undersøgelser vist, at hundeejere er mere tilbøjelige til at gå og cykle i stedet for at køre bil. Det betyder, at de bruger færre fossile brændstoffer og udleder mindre kuldioxid til atmosfæren. At gå og cykle er også gode øvelser for dig og din hund! Samtidig rejser hundeejere mindre med fly – eller slet ikke. For hvem skal passe hunden mens de ikke er hjemme. Så hvis du vil reducere din CO2-påvirkning, så anskaf dig en hund. Så får du også en masse glæde og kammeratskab. At eje en hund er således godt for miljøet – og godt for dig!

Små og store hundeproblemer

Men som med alle mulige andre ting i livet, kommer det også med bekymringer at eje en hund. Men heldigvis findes der masser af ressourcer på nettet, som du kan blive klogere af, når du støder på den. Et spørgsmål du tidligt vil blive mødt af er: Hvorfor har min hund dårlige ånde? For særligt hvalpe kan være plaget af det problem. Og der kan være mange grunde til, at en hund får dårlig ånde – både med nogle årsager, der er lette at gøre noget ved, og andre som er mere vanskelige. Uanset hvad, bør du sætte dig ind i, hvad grunden til dårlig ånde kan være. Hvis du har en hanhund, vil du også uundgåeligt blive konfronteret med overvejelsen om, hvad der vil ske med din hunds sind, hvis du vælger kastrering af hund. For selvfølgelig kan kastrering påvirke din hunds mentalitet, så det bør overvejes grundigt.

Livet med en hund er fuld af glæder

Uanset om du vælger at få en hund af hensyn til miljøet eller for dit eget velbefindende, vil din hund være kilden til daglig glæde og underholdning. God fornøjelse!