Din kat elsker kradsetræer

Din kat elsker kradsetræer

6. juni 2022 Slået fra Af admin

Katte er i sagens natur aktive og nysgerrige dyr og kræver naturligvis meget aktivering. Katte elsker at klatre og elsker at klatre højt, hvorfor du ofte finder din kat siddende på et skab. En kat kan lide at kende sit territorium, så brug højder for at få det.

Katte kradser ikke kun for at holde kløerne skarpe, men også for at markere territorium. Det er derfor vigtigt, at selvom din kat kommer ud, så har den stadig et kradsetræ. Din kat har et naturligt behov for at klø sig for at få en fornemmelse af den sikreste del af sit territorium, dit hjem. Ved at give den noget, den kan lide at kradse, kan du forhindre, at den begynder at kradse på møbler – eller tisse med urinen for at mærke territoriet.

Du kan ikke placere dit kradsetræ hvor du vil

For os mennesker er ikke alle kradsetræer lige pæne. Som et resultat har mange af os en tendens til at gemme dem væk i et hjørne af vores hjem – men vi er ikke sikre på, om vores katte nogensinde vil have lyst til at bruge dem. De signaler, de giver, når de kradser, er bedst synlige for nogen.

Fordi katte blandt andet kradser for at markere territorium, vil de gerne kradse i kanterne af dit hjem, såsom nær døre, vinduer og kattedøre. Så det er bedre at lægge skrabemuligheder her. Katte kradser også meget, mens de sover, så det er også en god idé at give din kat en god chance for at klø i nærheden af ​​kattesenge og -sofaer. Husk på, at der er skrabemuligheder mange steder i hjemmet, så din kat ikke er for langt væk, når den skal klø.

Køb et kradsetræ online

Hos naturogfritid.dk finder du altid et stort udvalg af ridsede træer fra markedsledende producenter. Dette er din garanti for en pålidelig kvalitets smart skrabesøjle. Kradsestangen er et ideelt lege- og soveområde og helt essentielt for den daglige hvæsen af ​​poterne.